سلام
من میخوام ایپد 4 بگیرم
به نظرتون بگیرم یا صبر کنم بعدی بیاد؟
سلام
من میخوام ایپد 4 بگیرم
به نظرتون بگیرم یا صبر کنم بعدی بیاد؟
منم موافقم
من 3-4 روزه خریدم
حرف نداره!!!!
دوست عزیز شما بخوای با ترس بخری که بعدی میاد و...
باید 10 سال صبر کنی و آخر هم نمیخری چون بالاخره یه نسل که بیاد نسل بعد هم وجود داره
پس بخر و لذتش رو ببر
من بودم صبر میکردم و آیپد مینی سری بعد که معرفی میشد اونو میگرفتم چون واقعا فوق العادست و به نظرم در عمل چیزی از لحاظ سخت افزاری از آیپد ۴ کم نداره...
چون واقعا سبکیش و ظرافتش میتونه کمک بسیاری بکنه اونم برای افرادی مثل من که دايم با خودشون آیپدشون رو اینور و اونور میبرند اما از طرفی آیپد ۴ هم ویژگی های برتر خودشو داره... اما اگر کلا آیپد مینی نمیخواید پس اصلا ارزش نداره واسه نسل بعدی آیپد ۹.۷ اینچی صبر کنی چون فقط سخت افزارش بالاتر میره و بهتره همین الان ۴ بگیری تا بخوای صبر کنی! به هر حال این نظر من بود
آنلاک اپل آیدی کارتی , ریکاوری اپل ایدی کارتی , بازیابی اطلاعات اپل ایدی , انلاک کردن اپل ایدی , بازیابی رمز اپل ایدی کارتی , آنلاک بازیابی و تغییر رمز تمامی اپل آیدی های کارتی , آنلاک اپل آیدی , حذف اپل ایدی کارتی , بازیابی اپل آیدی کارتی , انلاک اپل ایدی کارتی , ریکاوری اپل ایدی , حذف اپل ایدی , سرویس ریکاوری اپل ایدی کارتی , سرویس انلاک اپل ایدی , هزینه بازیابی اپل ایدی , حذف آیکلود آیفون ۶ , حذف آیکلود آیپد پرو , حذف آیکلود اپل واچ , حذف آیکلود ایفون , حذف آیکلود ایپد , حذف آیکلود آیفون 8 , حذف آیکلود آیفون ۷ , حذف آیکلود آیفون 6s سرویس حذف آیکلود , انلاک اپل ایدی , سرویس حذف اپل آیدی , آنلاک فکتوری , تعیین اپراتور آیفون , آنلاک آیفون , آنلاک فکتوری آیفون , حذف اپل ایدی کارتی , آیکلود آنلاکر , حذف activation lock , آنلاک آیفون ۱۱ , آنلاک آیفون 11pro , آنلاک آیفون ۱۱ پرو مکس , تعیین وضعیت آیکلود , حذف آیکلود آیفون 6s , حذف آیکلود آیفون ۷ پلاس , حذف آیکلود آیفون ۱۱ پرو , حذف آیکلود آیفون xs , حذف آیکلود آیفون ۱۰ , حذف آیکلود آیفون ۸ , حذف آیکلود واچ سری ۴ , حذف آیکلود آیپد ایر , حذف آیکلود آیپد مینی , تعیین اپراتور آیفون , ریکاوری اپل ایدی , سرویس اپل ایدی not active , حذف آیکلود سخت افزاری , سرویس unable to active , چک gsx اپل , مک آدرس آیفون , آنلاک سخت افزاری آیفون , آنلاک شبکه آیفون ,
دوست من من الان یه یک ماهی هست که خریدم . میتونم بگم حرف نداره . عالیه . از همه نظر. باتری عالی ، اجرا کردن روون تمام بازی ها ،صدای بسیار عالی ، به هیچ وجه داغ نمیکنه . بدنه پشتش هم که از جنس بدنه مک بوک پرو هست پس خش نمی افته آنچنان . وزن مناسب به صورتی که همه جاش یک نواخت پخش شده پس احساس درد نمیکنید . ( روزی یک ساعت پشت سر هم mc3 بازی میکنم )\\
اصلا منتظر نمونید. بخواد نسل بعدی معرفی شه نمیان توش پره هلیکوپتر بزارن. یه ذره سخت افزار رو میبرن بالا. به هیچ وجه این اشتباه رو نکنین .
در ضمن با احترام از آیپد مینی دارا اما آیپد ۴ کلا یه چیز دیگه هست . ( البته آیپد مینی زیباتر هست . نا حق نمیگم )
آنلاک اپل آیدی کارتی , ریکاوری اپل ایدی کارتی , بازیابی اطلاعات اپل ایدی , انلاک کردن اپل ایدی , بازیابی رمز اپل ایدی کارتی , آنلاک بازیابی و تغییر رمز تمامی اپل آیدی های کارتی , آنلاک اپل آیدی , حذف اپل ایدی کارتی , بازیابی اپل آیدی کارتی , انلاک اپل ایدی کارتی , ریکاوری اپل ایدی , حذف اپل ایدی , سرویس ریکاوری اپل ایدی کارتی , سرویس انلاک اپل ایدی , هزینه بازیابی اپل ایدی , حذف آیکلود آیفون ۶ , حذف آیکلود آیپد پرو , حذف آیکلود اپل واچ , حذف آیکلود ایفون , حذف آیکلود ایپد , حذف آیکلود آیفون 8 , حذف آیکلود آیفون ۷ , حذف آیکلود آیفون 6s سرویس حذف آیکلود , انلاک اپل ایدی , سرویس حذف اپل آیدی , آنلاک فکتوری , تعیین اپراتور آیفون , آنلاک آیفون , آنلاک فکتوری آیفون , حذف اپل ایدی کارتی , آیکلود آنلاکر , حذف activation lock , آنلاک آیفون ۱۱ , آنلاک آیفون 11pro , آنلاک آیفون ۱۱ پرو مکس , تعیین وضعیت آیکلود , حذف آیکلود آیفون 6s , حذف آیکلود آیفون ۷ پلاس , حذف آیکلود آیفون ۱۱ پرو , حذف آیکلود آیفون xs , حذف آیکلود آیفون ۱۰ , حذف آیکلود آیفون ۸ , حذف آیکلود واچ سری ۴ , حذف آیکلود آیپد ایر , حذف آیکلود آیپد مینی , تعیین اپراتور آیفون , ریکاوری اپل ایدی , سرویس اپل ایدی not active , حذف آیکلود سخت افزاری , سرویس unable to active , چک gsx اپل , مک آدرس آیفون , آنلاک سخت افزاری آیفون , آنلاک شبکه آیفون ,
اپل يه سيستمي كه داره جدا از محصول جديد ترش كه مياد
محصول قديميشو عالي ساپورت ميكنه
Ipad4 راحت٤سال ديگه ساپورت ميشه
فقط یه چیز از ایپد اذیتم میکنه اونم اینکه نمیشه باهاش تماس گرفت
من میخواستم گوشی رو بزارم کنار
اما حالا گوشی هم باید همراهم باشه
بگیرید و اصلا صبر نکنید چون نزدیک عید هست هی گرون تر میشه بعد دیگه کلا باید صبر کنید الان بهترین زمان هست