سلام
من میخوام ایپد 4 بگیرم
به نظرتون بگیرم یا صبر کنم بعدی بیاد؟مهمان گرامی شما نمیتوانید عکس ها و تصاویر را مشاهده کنید. برای ثبت نام و دیدن تصاویر اینجا کلیک نمائید .
سلام
من میخوام ایپد 4 بگیرم
به نظرتون بگیرم یا صبر کنم بعدی بیاد؟مهمان گرامی شما نمیتوانید عکس ها و تصاویر را مشاهده کنید. برای ثبت نام و دیدن تصاویر اینجا کلیک نمائید .
رفتم اما کل عکس هاشم مربوط به ورژن های قبل بود انگار. آی تونز من اصلا اینجوری نیستش ...
نمیخوام تاپیک جدا باز کنم ، یه پراکنده مسج بذارم .. اخه لینک تاپیک هایی که شرکت کردم هم نشون نمیده اینجا .
همین صفحه سوالامو بپرسم . با هم میپرسم فقط خواهشاً دونه دونه بهم جواب بدید .. الان حس بدی به دیوایسم پیدا کردم . بی استفاده مونده دوروزه
مشکل اول :
سافاری بعضی وقتا پیج رو میبنده . توی همین فروم که باشم اینجوری میکنه !!
دوم اینکه من خودم اپل آیدی ساختم . یه لینک توی اپل بود که اصلا نیاز به گیفت کات و مستر کارت نبود . فقط مشخصات و بعد هم اکتیو شد.
اما : با ایپدم که میرم توی APP STORE یا GAME CNTR یا ای تونز ، یه review برای اپل آیدیم لازم میدونه و وقتی که میرم برای ریویوو و مشخصات باز پر میکنم ، همون مستر کارت و کلا کارتهای اعتباری رو میخواد !!
نتیجه اینکه حتی بازیهای رایگان رو هم نشد داتلود کنم .
ممنون میشم پله پله راهنمایی کنین . خیلی تحقیق کردم برای خریدش ولی فکر نمیکردم اینقدر اعصاب خوردکن باشه ..
-----
پست هام دوتا دوتا میان
آقا من هم همين فكر شما رو كردم ولي آيپد ٤ رو گرفتم و ديگه هيچي كم نداره از نظر امكاناتمهمان گرامی شما نمیتوانید عکس ها و تصاویر را مشاهده کنید. برای ثبت نام و دیدن تصاویر اینجا کلیک نمائید . نوشته اصلی توسط farhad.nemati مهمان گرامی شما نمیتوانید عکس ها و تصاویر را مشاهده کنید. برای ثبت نام و دیدن تصاویر اینجا کلیک نمائید .
فقط براي مكالمه يه ١١٠٠ نوكيا همراهم هست